Maak kennis met sunfield photography

bekijk hier mijn hele video

bekijk hier mijn hele video

Jullie hebben voor elkaar gekozen!

Yes!

Ze zei ja – of misschien zei hij het wel – en jullie plannen je bruiloft. Wat begint met een datum, wordt een flinke to-do list. Want, het is dé dag. En nu vragen jullie je af of ik dé fotograaf ben. 

Als mijn portfolio jullie aanspreekt, dan houden jullie van pure foto’s met veel natuurlijk licht. Mooi zo. Maar als ik op jullie bruiloft de hele dag dichtbij ben, is het fijn als we elkaar ook een beetje aardig vinden. Dus ik zal iets meer vertellen over wie ik ben. 

Hi, ik ben Eliene. Ik ben gek op de natuur, mooie zonsondergangen en reizen. In Afrika werd ik verliefd op fotografie. Want wauw, wat een waanzinnig licht heb je daar. Alles dat ik meemaakte wilde ik zo goed mogelijk vastleggen om te laten zien aan mijn familie en vrienden.

Ik oefende veel en leerde goed gebruik te maken van natuurlijk licht. Terug in Nederland vroeg een stel me voor hun bruiloft. Ik bereidde me maandenlang voor, deed meerdere cursussen en lag nachten wakker van de spanning. Ik had toen nooit gedacht dat ik fulltime fotograaf zou worden. Cursussen volg ik nog steeds, maar ik slaap gelukkig weer prima.

Wie ben ik

Hoe mooi het is als iemand écht zichzelf kan zijn. Dat wil ik vastleggen. Jullie unieke verhaal. Ik hou niet van geposeerde taferelen, maar van foto’s waar het plezier en de liefde vanaf stralen.

het boeit mij hoe verschillend                zijn

mensen

Ik maak graag kennis met jullie in real life. Bel, mail of app me of lees eerst nog wat meer over mijn tarieven en werkwijze.

Ik ben gespecialiseerd in bruidsfotografie en loveshoots. En voor héle leuke gezinnen doe ik af en toe een familie fotoshoot. Ik woon in Apeldoorn, maar werk op de gaafste locaties in heel Nederland en daarbuiten.

 eliene

Klinkt goed? 

mijn specialisaties 

Pic made by: Mario van studio9photography                        

Pic made by: Jessica van you-photo.nl

getrouwd met martijn
BEAUTY SEEKER
SUSHI LOVER
fotograaf
CHRISTEN

Eliene =

# 01/04

Fun Facts

reizen
koffie
lezen
kamperen
muziek
veldbloemen

altijd goed

# 02/04

Fun Facts

open
avontuurlijk
optimistisch
enthousiast 

typisch mij

# 03/04

Fun Facts

HARDLOPEN
SALSA DANSEN

als er niemand kijkt

# 04/04

Fun Facts