Ben je benieuwd naar het gezicht achter Sunfield Photography? Mail, bel of app dan gerust om een keer vrijblijvend kennis te maken. Ik denk graag met jullie mee. Tijdens onze kennismaking kunnen we alle mogelijkheden bespreken. Meestal spreek ik bij mij af in Apeldoorn, maar het kan ook via Skype als jullie dat prettig vinden.

Kennismaking

werkwijze

Bruiloften 

Op jullie bruiloft ben ik het liefst minimaal 6 uur aanwezig, om jullie verhaal zo goed mogelijk vast te leggen. Maar langer kan natuurlijk ook. Tijdens de dag ben ik steeds in de buurt, al merken jullie dat nauwelijks, omdat ik op de achtergrond blijf. Behalve tijdens jullie shoot samen en de groepsfoto’s. Dan zal ik wat aanwijzingen geven om de mooiste foto’s te kunnen schieten.

Zie je op tegen de shoot? Je bent niet de enige. Maar geloof me, het valt mee. Ik doe er alles voor om de mooiste lach op je gezicht te krijgen. Aan de hand van leuke opdrachten zorg ik ervoor dat jullie ontspannen op de foto staan.

Een bruiloft is leuk, maar spannend. Er is altijd wel een moment waarop het even niet gaat zoals je wilt. Weet: I’m on your team. Samen met jullie ceremoniemeester zet ik me 100% in om er de dag van te maken die jullie voor ogen hebben.

Willen jullie een kleine, intieme bruiloft of een bruiloft met een speciaal thema? Ik denk graag met jullie mee. Ik heb een aantal fijne collega’s in de trouwbranche waar ik goede ervaringen mee heb.

HOE GAAT DAT, ZO'N FOTOSHOOT?

EEN BRUIDSREPORTAGE: WAT KUNNEN JULLIE VERWACHTEN?

Een love shoot: hoe werkt dat?

Tijdens een love shoot maak ik een serie romantische foto’s van jullie in een mooie omgeving. Er zijn 5 redenen om zo’n pre-wedding shoot te boeken:
1) Het is ontzettend leuk om samen te doen.
2) Je hebt prachtige foto’s voor de uitnodiging.
3) Je kunt de foto’s gebruiken op de dag zelf, tijdens de trouwdienst of als styling detail.
4) Ik leer jullie beter kennen en jullie wennen aan de camera.
5) Had ik al gezegd dat het ontzettend leuk is om te doen?

Natuurlijk kan een love shoot ook zonder bruiloft. Liefde mag je altijd vieren. 

Ik denk graag met jullie mee over de locatie voor jullie foto’s. Ik maak veel gebruik van natuurlijk licht. Het is dan ook niet de locatie die de foto maakt, maar het licht. Maak je dus niet druk om de perfecte omgeving. Als we de sfeer bespreken die jullie willen, vinden we daar zeker de goede locatie bij. 

De locatie

Loveshoots 

TROUWEN IN HET BUITENLAND?

Ik reis graag en een bruiloft in het buitenland is voor mij dan ook dubbele pret. Dus zeg het maar: waar gaan we naar toe?
Stuur me even een berichtje voor meer informatie over destination weddings.

EN DAN: DE FOTO’S

Na jullie bruiloft begint de selectie- en bewerkpret. Jullie krijgen van mij een usb-stick met een ruime selectie bewerkte foto’s in hoge resolutie. En met ruim bedoel ik 300+ na een trouwreportage van 6 uur en 40 na een love shoot.

Als jullie willen, krijgen jullie de foto’s niet alleen digitaal maar ook in een trouwalbum. Zo’n echte, die je doorbladert met een traantje in je oog, die je trots aan je familie laat zien en die een ereplekje in de boekenkast krijgt.
Bekijk hier de albums.

oh nee, jullie bruiloft is al geweest? 

Zonder mij als fotograaf? Dat heb ik even mooi gemist zeg. Maar we kunnen het goedmaken met een afterwedding shoot of lifestyle shoot. 
Neem even contact met me op voor de mogelijkheden.