FAQ

Ik fotografeer de hele week behalve op zaterdagen, dan vier ik de sabbat. Wil je in de zomermaanden een plekje reserveren voor een bruiloft of een andere shoot? Laat het me dan snel weten. Ik kan een datum ook vrijblijvend in optie voor je reserveren. 

BEN JE ELKE DAG BESCHIKBAAR VOOR FOTOSHOOTS? 

Na een bruidsreportage van 6 uur krijgen jullie ruim 300 bewerkte foto’s op een usb-stick. Na een love shoot of familie fotoshoot zijn het er in ieder geval 20. 

HOEVEEL FOTO’S ONTVANGEN WE?

Gelukkig ben ik bijna nooit ziek, maar mocht het toch gebeuren dan heb ik genoeg toffe collega’s waar ik snel een beroep op kan doen. Afhankelijk van de situatie kan ik de beelden wel bewerken zodat mijn stijl in de foto’s terug te vinden is.

WAT GEBEURT ER ALS JE ZIEK BENT OP ONZE BRUILOFT?

Jazeker! Ik fotografeer standaard met een back-up kaartje. Als ik thuis kom na jullie bruiloft begin ik meteen met back-ups maken op meerdere plaatsen.

BACK-UP JE ALLE FOTO’S? 

Op jullie trouwdag zijn alle reiskosten binnen Nederland inbegrepen. Voor een loveshoot of familie fotoshoot reken ik € 0,30 per km vanaf Apeldoorn. 

BEREKEN JE EXTRA REISKOSTEN? 

Had ik al verteld dat ik eerst basisschooljuf was? Dus: ja. Ik ben gek op kinderen en zij op mij – meestal. En anders koop ik ze om.

BEN JE GOED MET KINDEREN?

Ik hou van de verschillen tussen mensen. Maar soms, heel soms, merk ik tijdens de kennismaking dat het niet werkt. En dan werkt het ook niet tijdens de shoot. Dus jullie mogen het me gewoon zeggen als dat het geval is – een beetje aardig graag. Dan doe ik dat ook. Tot nu toe is dat 1 keer gebeurd en niemand moest huilen.  

KOMT HET VOOR DAT ER GEEN KLIK IS?

STAAT JOUW VRAAG ER NIET TUSSEN? STUUR ME EEN BERICHTJE DAN BEANTWOORD IK ‘M GRAAG!