ALBUMS

Jullie trouwdag is voorbij en jullie hebben een usb-stick vol foto’s ontvangen. Trots plaats je alvast een paar foto’s online. Je neemt je voor om snel een album te maken. Maar eerst even bijkomen van alle hectiek. 

Trouwalbum

Vaak komt het er niet van, dat album. Het is een klusje dat je steeds uitstelt. Omdat je er geen tijd voor hebt. Omdat je het lastig vindt om alle foto’s er mooi in te krijgen. Of omdat je niet weet welke leverancier je moet kiezen. 
Terwijl het juist zo leuk is om een album te hebben, als tastbare herinnering aan een van de mooiste dagen van jullie leven. Bladeren in een trouwalbum is een hele andere ervaring dan een slideshow bekijken op de computer.

TO DO:TROUWALBUM MAKEN

KAN IK JE HELPEN?

Ik maak graag jullie trouwalbum. Ik ken de foto’s als geen ander en ik rangschik ze handig tot een mooie compositie. Ook weet ik precies waar ik moet zijn voor de beste kwaliteit. Ik werk samen met twee leveranciers die prachtige albums op maat maken. 

Hieronder vind je een aantal foto’s van de albums. Kom gerust een keer op de koffie om deze beauty’s in het echt te bekijken en alle mogelijkheden te bespreken. 

EEN ANDER ALBUM?

Wil je graag een album voor een andere gebeurtenis? Dat kan natuurlijk ook. Ik denk graag met je mee.
Neem gerust contact op.