sep 9, 2019

Meet Sabrina

Mijn naam is Sabrina, ik ben voor het komende half jaar stagiaire bij Sunfield Photography, en ik heb er zin in!

Momenteel studeer ik aan de Fotovakschool in Apeldoorn, net begonnen aan mijn tweede jaar. Het liefst ben ik bezig met het fotograferen van mensen. Ik ben gek op mijn lieve familie en vrienden, korfballen, spontaniteit en vooral heel erg gek op gezelligheid.

Nu kan ik simpel mijzelf voorstellen. Het leek me leuker als twee vriendinnen van mij dit zouden doen, hier komen ze:

“Ik ken Sab al vanaf dat we als kleine meisjes samen op het korfbalveld rond huppelden, inmiddels al zo’n 10 jaar geleden.

Afgelopen zaterdag deden we een spelletje waarbij een teamgenoot van ons een goede eigenschap van Sabrina moest vertellen. Daar hoefde ze niet lang over na te denken. ”Ik vind jou ontzettend open. Je zeg altijd precies wat je denk” Dit zijn ook precies de woorden waarmee ik Sab zou omschrijven. Een erg sociale, betrouwbare en lieve meid. Wel typisch zo’n persoon die niet altijd even goed nadenkt voordat ze iets doet of zegt. Hierdoor komen er soms de gekste zinnen of opmerkingen uit waardoor wij weer schik voor tien hebben.” – Rinske

”Al voordat Sabrina een camera kon vast houden waren wij al vriendinnetjes. Ik kan dan ook veel over haar vertellen, maar het mooiste van Sab is dat ze altijd, bij iedereen zichzelf is. dit resulteert nog wel eens in onnozele opmerkingen (waar wij dan heel hard om kunnen lachen), maar ook zal ze altijd eerlijk zeggen waar het op staat. Sab is een spontane, vrolijke meid die zich altijd overal voor de volle 100% zal inzetten.” – Tarissa

Ik kijk erg uit naar mijn stage en weet zeker dat ik erg veel ga leren! Misschien kom ik jou nog wel een keer tegen, lijkt me leuk! Tot dan!