dec 4, 2017

Bruiloft kasteel Wijenburg

Gert-Jan & Janine, een superleuk, lief en avontuurlijk stel.
Gert-Jan is namelijk schipper, dus Janine en Gert-Jan hebben geen huis gekocht maar een schip. Ik herinner mij nog goed bij het kennismakingsgesprek dat ze samen enthousiast vertelden over het schip dat ze zouden kopen. En dat alle schepen (Gert-Jan komt uit een schippersfamilie) dan versierd zouden worden met enorme vlaggen. Een echt spektakel.
Een voorwaarde: om alles zo te versieren moet het wel droog zijn.

De mooie dag van Gert-Jan en Janine was aangebroken en het beloofde een stormachtige dag te worden. Toch ging de grote wens van Gert-Jan & Janine in vervulling namelijk: foto’s maken op hun eigen schip met de vlaggen. Het waaide enorm en de sluier van Janine vloog een paar keer uit maar oh wat straalden ze samen toen ze de eerste stap op het schip hadden gezet.
Ondertussen was Gerina (Weddingplanner van Vier je geluk) achter de schermen bezig om de trouwlocatie (kasteel Wijenburg) er op en top uit te laten zien.

Het is een geweldige dag geworden met heel veel lieve mensen, fantastische planning & styling, gezellige videografen en.. een heel mooi bruidspaar!


 

Weddingplanner & Styling: Weddingplanner Vier je Geluk
Videografen: Blij dat zijn wij
Locatie: Kasteel Wijenburg 
Bloemen: Gift by nature
Taart: Gebakkerij